Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cine si cum primeste free de la primar!

In jos 
AutorMesaj
Admin

Numarul mesajelor : 207
Data de inscriere : 24/03/2008
Varsta : 34
Localizare : Sighisoara

Cine si cum primeste free de la primar! Empty
MesajSubiect: Cine si cum primeste free de la primar!   Cine si cum primeste free de la primar! Icon_minitimeVin 17 Apr - 13:02

Pentru a evita orice neplacere in joc am sa va explic in acest topic modul in care ofer serviciul de avocat jucatorilor inchisi pentru diferite crime.

Au dreptul la avocat toti jucatorii de pe server, contra unei sume de bani pe care o hotarsc eu in functie de gravitatea faptei pentru care a fost inchis, timpul pentru care a fost inchis si lvl.
Toti jucatorii au dreptul sa solicite de 3 ori pe zi serviciile avocatului/primarului MrLinky, cei care incearca sa incalce aceasta regula nu vor mai primi free timp de 3 zile.
Nu vor fi scosi cei care fac db/dm excesiv sau cei care deschid focul in safe zone.
Inainte de a fi eliberat un jucator, voi intreba fortele de ordine motivele pentru care a fost inchis.
Daca un jucator se preda fortelor de ordine si nu se sustrage de la arestare are mai multe sanse de a primi free decat un jucator care este prins dupa ce incearca sa scape.

Toate mesajele pe care mi le trimiteti pentru a fi scosi din jail trebuie sa contina timpul pentru care a-ti fost inchis, motivul, toti banii pe care ii detineti, de asemenea, mesajul trebuie sa fie civilizat si corect din punct de vedere gramatical (tineti cont ca va adresati unei oficialitati). Toate mesajele care se abat de la ceea ce am scris mai sus vor fi ignorate, iar cele care contin date false despre motivul arestarii vor fi ignorate, iar jucatorul nu va avea dreptul la free 3 zile!!

De asemenea am rugamintea ca fortele de ordine sa coopereze cu primaria pentru stabilirea exacta a motivelor arestarii.

Va multumesc pentru intelegere.
Primaria Los Santos.
Primar/avocat CnX
Sus In jos

Cine si cum primeste free de la primar!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Functia de primar

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Factiuni :: Mayor-